Conlog Oy on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen ukrainalaisen ZE "Radiopriborin”.  kanssa. Sopimuksen myötä Conlogista tulee Radiopriborin tuotteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa sekä Skandinaviassa.

Yhtiöiden välinen sopimus kattaa kaikki tuotteet, jotka on valmistanut ZE "Radiopribor" Zaporozhye ja PC "TRP "ORION", Ternopol. ZSE Radiopribor on perustettu vuonna 1951 ja PC ”TRP” ORION” vuonna 1982. Nämä kaksi yritystä ovat Ukrainan johtavia telekommunikaatiolaitteiden valmistajia. He valmistavat telekommunikaatiolaitteita erityyppisiin ajoneuvoihin ja komentopaikkoihin. Heidän tuotteitaan ovat modernit kommunikaatiolaitteet ja niiden huoltotoimenpiteet sekä päivitykset.

Yhteistyö vahvistaa Conlog Oy:n asemaa järjestelmäalustojen ja erikoiskonttien toimittajana ja laajentaa merkittävästi yrityksen tuotetarjontaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jouko Koski, Conlog Group, puh. 020 7699 101, GSM 0400 683 890, jouko.koski@conlog.fi.

Conlog Groupiin kuuluvat Conlogin tehtaat Ylikiimingissä (Oulussa) ja Seinäjoella, Rautalammilla sijaitseva osakkuusyhtiö Oy Morehouse Ltd, huoltopiste SK-Lift Oy Lempäälässä sekä Virossa, Tartossa oleva myyntikonttori. Conlog Oy:llä on sertifioidut ISO 9001- ja AQAP 2110 laadunhallintajärjestelmät sekä ISO 14001-ympäristöjärjestelmä.

Webdesign: Alfa-Tiimi, Toteutus: Lucci