Paineilmalaitteiden huoltokontti

Asiakkaan vaatimusmäärittelyn mukaísesti suunniteltu ja valmistettu huoltokontti on tarkoitettu paineilmahengityslaitteiden pesua ja huoltoa, paineilmapullojen täyttöä sekä kemikaalisuojapukujen pesua ja huoltoa varten. Huoltokontissa on huomioitu myös vesisukelluslaitteiden käyttöhuolto. 

Kontin runko perustuu CL-900 puolilevitettävään malliin. Levitysosa tuo lisätilaa käytön aikana noin 6m2. Kontissa on teräsrunko, johon on kiinnitetty sandwidh-elementit. Kontin ulkomittojen sisäpuolelle on integroitu SFS4417 mukaiset vaihtolavakiskot ja koukkupääty. 

Kontti varustettiin generaattorilla, hengitysilmakompressorilla, paineilmahengitysilmapullojen täyttöpaneelilla, puhdas- ja jätevesijärjestelmillä sekä kuivauskaapilla. Kontissa on myös kattava valikoima varaosia paineilmahengityslaitteille ja 24 kpl hengitysilmapulloja. 

Kontin itsenäinen kapasiteetti on 20 kpl 6l, 300 bar pullon täyttö tunnissa. Vesi- ja jätevesikapasiteetti 500 l, polttoaineomavaraisuus yli 1 vrk. Konttia voidaan nostaa kulmapaloista tai käsitellä ajoneuvon vaijeri- tai koukkutartuntaa käyttäen.

 

CIED CL-200

Paine-ja sirpalesuojattu mittaustila rakennettiin 20’ teräskonttiin. Kontissa on väliseinällä toisistaan erotetut räjähteiden käsittelytila ja toimistotila. Kontti on suunniteltu toimimaan vaatissa ympäristöolosuhteissa: käyttölämpötila-alue -40ºC… +45ºC, kosteus 10…90%. Kontti on lämpöeristetty, katolla on järeä paine- ja sirpalesuojaelementti. Katon rakenne on suunniteltu kestämään mahdollisen räjähdyksen aiheuttaman paineen. Kontin sisäpuoliset materiaalit on valittu siten, että ne täyttävät räjähtävien materiaalien käsittelystä annetut määräykset ja vaatimukset. Mm. lattia ja pöytäpinnat on maadoitettu. 

Kontti on varustettu ISO-standardin mukaisilla nurkkapaloilla siirtoa ja kuljetusta varten. Kontti on varustettu myös valvonta- ja hälytysjärjestelmällä.

 

Kylmäpakastekontti CL-300

Kylmiö-pakastekontti on tarkoitettu kylmäsäilytystä vaativien ja pakastettujen elintarvikkeiden kuljetus- ja säilytystilaksi. Pakaste- ja kylmäosastot on erotettu toisistaan elementtiseinällä ja liukuovella. Kontissa on automattinen jäähdytysjärjestelmä, ja molemmilla osastoilla on omat koneikot: 1,7 kW pakasteosastolla ja 2 kW kylmiöosastolla. 

Elintarvikkeiden kanssa tekemisiin joutuvien pintojen materiaalit ovat elintarvikehyväksyttyjä. Sekä sisä- että ulkopinnat voidaan pestä vedellä, tarvittaessa painepesurilla ja ne kestävät pesu- ja puhdistusaineiden käyttöä. 

Kontin käsittely on monipuolista: 

  • Vaihtolava-alusta (haluttaessa kontin mittojen sisä- tai ulkopuolella)
  • Koukkulaitetartunta (haluttaessa kontin mittojen sisä- tai ulkopuolella)
  • Vaijerivaihtolavalaitekiinnitykset
  • Trukkitaskut 
  • Irrotettavat kontin siirtopyörät ja vetoaisat (optio)
  • Seisontajalat (optio)

Kontti kytketään verkkovirtaan, mutta sen käyttö on mahdollista myös maastossa ja kuljetuksen aikana varavoimakoneen ansiosta. Varustukseen sisältyy myös ilmankuivain, jota käytetään konttia varastoitaessa ylimääräisen kosteuden ja homeen muodostumista estämiseksi. Sekä pakaste- että kylmätila on varustettu varastointihyllyköillä, joissa on hyllyverkot.

 

Levitettävät kontit

Lisätietoja levitettävistä konteista löydät Morehousen www-sivuilta: http://www.morehouse.fi/fi/tuotteet/puolustus/levitettavat-kontit/

 

Webdesign: Alfa-Tiimi, Toteutus: Lucci