Palveluauto

Kuntien koko kasvaa ja haja-asutusalueen palvelut näivettyvät, samalla ikärakenne haja-asutusalueilla ikääntyy entisestään. Vaihtoehtoina palvelutuotannon takaamiseksi kaikille ikäryhmille tasavertaisina on vanhusten kuljettaminen palvelukeskuksiin, tai palveluiden siirtäminen pyörille.

Tarjoamme uudenlaista ajatusta palveluiden ulottamiseksi asukkaiden kotikulmille palveluautokonseptillamme. Auton palvelutilassa on tilaa monipuolisten palveluiden tarjoamiselle, sisämitat ovat: 9,4 metriä pituutta, 2,4 metriä leveyttä ja 2,2 metriä korkeutta.

Auton helmakoteloissa on runsaasti kuljetus ja säilytystilaa. Helmakoteloihin sijoitetaan tarvittavat toimilaitteet, kuten esimerkiksi: Ilmastointi- ja sähköntuotantolaitteet.

Vapaa kulkeminen ohjaamon ja palvelutilan välillä on toteutettu välioven kautta. Ohjaamo on varustettavissa tarpeen mukaan lisähenkilöiden istuimilla tai vaikka minikeitttiöllä. Laajasta, vapaasta, tasalattiaisesta palvelutilasta johtuen auto voidaan varustella juuri kyseistä käyttöa varten.

Käyttötarkoituksia on useita: kirjasto, kauppa, laboratorio, hammasklinikka, terveyspalvelu, myynti, hevoskuljetus, jne.

Webdesign: Alfa-Tiimi, Toteutus: Lucci