Conlog Oy on solminut merkittävän sopimuksen Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen kanssa viestiasemalaitesuojien toimittamisesta. Toimitukset ajoittuvat vuosille 2016 – 2018. Hankintaan sisältyy myös lisähankintavaraus.

 

Hankinta sisältää maapuolustuksen viestijärjestelmän viestiasemalaitesuojien A ja C suunnittelun ja toteutuksen. Hankinta on osa puolustusvoimien johtamisen kehittämisohjelmaa ja liittyy maapuolustuksen infrastruktuuri -hankkeessa käynnissä olevaan alueellisten joukkojen varusteluun.

Viestiasemalaitesuojien toimitukset ajoittuvat vuosille 2016–2018. Hankinnan kokonaisarvo on noin 10 miljoonaa euroa ja sen työllistävä vaikutus kotimaassa on noin 81 henkilötyövuotta.

Puolustusministerion tiedoite 14.10.2015

Lisätietoja:  

toimitusjohtaja Jouko Koski, Conlog Group, puh. 020 7699 101, GSM 0400 683 890, jouko.koski(at)conlog.fi.

 

Conlog Group on Suomen johtava turvallisuus- ja puolustusalan järjestelmäalustojen ja erikoiskonttien valmistaja sekä erikoisajoneuvojen modifioija ja varustelija. Kokonaisratkaisumme kattavat tuotekehityksen, suunnittelun ja valmistuksen lisäksi käyttökoulutuksen sekä varaosa- ja huoltopalvelun ja tuotetuen. Myös tuotteen elinkaaren jatkamisella (mid life upgrading) on merkittävä osuus liiketoiminnassamme.

Conlog Groupiin kuuluvat Conlogin tehtaat Ylikiimingissä (Oulussa) ja Seinäjoella, Rautalammilla sijaitseva osakkuusyhtiö Oy Morehouse Ltd,  huoltopiste SK-Lift Oy Lempäälässä sekä lisäksi Virossa, Tartossa oleva myyntikonttori. Conlog Oy:llä on sertifioidut IS09001- ja AQAP 2110 laadunhallintajärjestelmät sekä ISO14001-ympäristöjärjestelmä.

 

Webdesign: Alfa-Tiimi, Toteutus: Lucci