Arvoisa yhteistyökumppani,

Ruotsalainen, Stockforsa Invest AB-konserniin kuuluva kansainvälisten puolustus- ja turvallisuusmarkkinoiden järjestelmäintegraatioihin erikoistunut System Engineering Solutions 37 (SES37) AB on ostanut Conlog Oy:n koko osakekannan. Oululainen Conlog Oy on erikoistunut puolustus- ja turvallisuusalan ratkaisuihin.

Conlog on Suomen johtava turvallisuus- ja puolustusalan mobiilien järjestelmäalustojen ja erikoiskonttien toimittaja sekä erikoisajoneuvojen modifioija. Conlog Oy:n kokonaisratkaisut kattavat tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta käytöstä poistoon.

Toimitusjohtaja Jouko Kosken mukaan yrityskaupan tavoitteena on varmistaa yhtiön kyky vastata kasvuhaasteisiin ja kehittää toimintaansa etenkin kansainvälisillä markkinoilla. Conlog Oy on alansa markkinajohtaja Suomessa, ja sen tavoitteena on olla merkittävä puolustus- ja turvallisuusalan toimintaympäristöjen toteuttaja Euroopassa vuoteen 2030 mennessä.

”Uskon vakaasti Conlogin kasvumahdollisuuksiin. Yrityskauppa ei tule juurikaan näkymään päivittäisessä liiketoiminnassamme, sillä uusi omistaja tukee kasvustrategiaamme. Eurooppalaiset puolustus- ja turvallisuusalan asiakkaat vaativat koko ajan suurempia järjestelmätoimituksia. Meidän tarkoituksemme on toimittaa ratkaisujamme Suomen rajojen ulkopuolelle. Yrityskaupan ansiosta voimme vahvistaa yrityksen kykyä menestyä kansainvälisillä markkinoilla sekä parantaa nykyisille asiakkaillemme tarjoamiamme tuotteita ja palveluita entisestään.

Päätimme tarttua SES37:n ostotarjoukseen, koska olimme tiedostaneet kansainvälistyvien markkinoiden vaativan kansainvälisen verkostomme vahvistamista. Tämä oli turvallinen tapa varmistaa lähes 30-vuotisen elämäntyöni jatkuminen ja kehittyminen”, Conlog Oy:n perustaja Jouko Koski sanoo.

”Conlog Oy:n tuotteiden toimintaa on testattu Suomessa äärimmäisen vaativissa olosuhteissa yli 25 vuoden ajan. Conlog Oy:n tuotteet ja palvelut vastaavat erinomaisesti eurooppalaisten puolustus- ja turvallisuusmarkkinoiden akuuttiin tarpeeseen hankkia, räätälöidä ja valmistaa käyttövalmista peruslaitteistoa nopeasti. Conlog Oy:n hankinta antaa SES37:lle ja sen yhteistyökumppaneille mahdollisuuden hyötyä toistensa kapasiteetista sekä toimittaa laadultaan varmistettuja tuotteita ja palveluita oikea-aikaisesti puolustus- ja turvallisuusmarkkinoille. Odotamme innolla tulevien vuosien yhteistyötämme Conlog Oy:n kanssa puolustus- ja turvallisuusalan organisaatioiden palveluksessa”, sanoo SES37:n toimitusjohtaja ja osakas Christer Kjellkvist.

Conlogista tulee yrityskaupan myötä SES37:n tytäryhtiö. Conlog Oy:n nimi, toimipisteet ja työntekijät säilyvät ennallaan. Jouko Kosken vuonna 1990 perustaman Conlog Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli noin 21,5 miljoonaa euroa. Conlog Group työllistää noin 100 henkilöä.

Conlog Groupin tehtaat sijaitsevat Ylikiimingissä ja Seinäjoella, minkä lisäksi yhtiöllä on huoltopiste ja osakkuusyhtiö Oy Morehouse Ltd Rautalammilla.

Lisätietoja

- SES37 AB: toimitusjohtaja Christer Kjellkvist, puh. +46 760 187 787, christer.kjellkvist@ses37.com

- Conlog Oy: hallituksen puheenjohtaja Christer Kjellkvist, puh. +46 760 187 787, christer.kjellkvist@ses37.com
  toimitusjohtaja Jouko Koski, puh. 0400 683 890, jouko.koski@conlog.fi

www.conlog-group.fi ja www.ses37.com

Webdesign: Alfa-Tiimi, Toteutus: Lucci