Tuotteiden modernisaatiot ja modifioinnit

Modifioimme käytössänne olevat järjestelmäalustat, erikoisajoneuvot ja erikoiskontit niin, että ne vastaavat toiminnallisuudeltaan ja teknisiltä ominaisuuksiltaan tämän päivän tarpeita. Teemme modifiointeja sekä meidän että muiden valmistajien toimittamille tuotteille.

 

Esimerkkejä modifioinneista:

Rynnäkköpanssarivaunujen modernisoinnilla parannetaan sekä vaunujen suorituskykyä että käytettävyyttä.

Modernisoinnin yhteydessä vaunuun asennetaan lämpökameratähtäin, jota käyttävät sekä ampuja että johtaja. Vaunun infrapunapohjaiset pimeätoimintalaitteet uudistetaan valonvahvistimiksi. Myös vaunun häiveominaisuudet paranevat uuden naamiointijärjestelmän avulla.

Vaunun johtamislaitteista uusitaan vaunun sisäinen puhelulaitejärjestelmä ja radiot. Samalla vaunuun luodaan liitynnät nykyaikaisille johtamisjärjestelmille. Vaunuun asennetaan ajajalle valonvahvistin ja lämpökamerat eteen ja taakse. 

Vaunun suoja paranee visuaalista ja lämpöherätettä vähentävän liikkuvan kohteen naamiointijärjestelmän avulla. Maastouttamisjärjestelmän myötä vaunun havaittavuus ilmasta ja maasta vähenee merkittävästi, myös lämpötähystimiä vastaan. Käytettävyys eri vuodenaikoina puolestaan kehittyy muun muassa vaunuun asennetun sisätilanlämmittimen ansiosta.

Ulkoiset mitat muuttuvat hieman, koska vaunun leveys kasvaa alkuperäisestä kymmenen senttimetriä.
Rynnäkköpanssarivaunut on ensisijaisesti tarkoitettu jalkaväen iskuportaan kuljettamiseen ja taisteluun mekanisoitua vihollista vastaan. Vaunut on tyypillisesti varustettu vähintään 20 millimetrisellä automaattisella konetykillä. Niissä voi olla myös panssarintorjuntaohjuksia. Taistelussa rynnäkköpanssarivaunut toimivat paremman suojan ja tulivoiman omaavien taistelupanssarivaunujen kanssa.

Webdesign: Alfa-Tiimi, Toteutus: Lucci